5 Ιουν 2009

5 λόγοι που ο sparilas ψηφίζει ΑΝΤΑΡΣΥΑ

1. ΑΝΤΑΡΣΥΑ στηρίζει το νεοπαγές Επαναστατικό Κομμουνιστικό Κόμμα (ΕΚΚ) που «ιδρύθηκε μέσα στις φλόγες του Δεκέμβρη του 2008, από ανένταχτους αριστερούς, κομμουνιστές, πρώην μέλη του “Κομμουνιστικού Συνδέσμου – Εργατική Εξουσία”, του “Ξεκινήματος” και του “Εργατικού Επαναστατικού Κόμματος”».

2. Από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ αποχώρησε το ΕΕΚ (τροτσκιστές), του οποίου όμως τους διεθνιστές υποψηφίους έκοψε ο Άρειος Πάγος.

3. ΑΝΤΑΡΣΥΑ στηρίζει η Κομμουνιστική Οργάνωση Ανασύνταξη (και ΕΕΚ στηρίζει βέβαια, αλλά καλό είναι να μη βάλουν οι σύντροφοι και τα δύο ψηφοδέλτια στο φακελάκι). 

4. Από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ αποχώρησε η ΟΚΔΕ (Εργατική Πάλη) 20 μέρες πριν τις εκλογές, καταγγέλλοντας το ρόλο και τα «εγκλήματα» του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας. Παρόλ΄αυτά, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στηρίζει η ΟΚΔΕ (Σπάρτακος).

5. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχει πλήρες ψηφοδέλτιο, αποτελούμενο από 22 υποψηφίους, όχι σαν κάτι ντιλετάντηδες όπως ΕΕΚ, ΚΚΕ, ΑΣΚΕ και ΕΛΕΝ που δεν κατέθεσαν σωστά τα χαρτιά τους. 




11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι απανταχού κομμουνιστές χαιρετίζουν την spariliki ανανέωση.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΓΩΝΑΣ - ΠΑΛΗ ΜΑΖΙΚΗ
Η ΜΟΝΗ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΧΗ!

Διότι όπως λέει κι ο Σάββας (παρότι κατεβαίνει), οι ευρωεκλογές δεν κρίνουν τίποτα κι οι αποφάσεις δεν θα παρθούν στο Ευρωκοινοβούλιο αλλά στους μεγάλους ιμπεριαλιστικούς σχηματισμούς.

spiti tou laou είπε...

Μυρίζει από μακριά μ-λ η παρέμβαση σου Χρήστο, αν και ανώνυμη. Όχι, πες!

Ανώνυμος είπε...

Με ι το γράφω όχι με η. Τι μυρίζει ρε, αφού σου είπα πως εγώ το έγραψα διαφημιστή του Υπουργείου Εσωτερικών και όχι μόνο.

LoT είπε...

Λαθροχειρία!

Επαναστατικό Κομμουνιστικό Κόμμα υπάρχει ήδη, το πλήρες όνομα είναι Επαναστατικό Κομμουνιστικό Κόμμα (τροτσκιστικό) Ελληνικό τμήμα της (ποσαδικής) 4ης Διεθνούς.

Πρόκειται για τους γνωστούς τροτσκιστές - ουφολόγους οι οποίοι σε αυτές τις εκλογές στηρίζουν... ΚΚΕ (το 'γραψε κι ο Ριζοσπαστής)

:-)

Toni Rigatoni είπε...

δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστη τη νύξη περί των Ποσαδιστών. Το εν Ελλάδι τμήμα τους έχει μακρά παράδοσης στήριξης του Κομμουνιστικού Κόμματος- υπενθυμίζω εδώ την υποστήριξη της Ποσαδικής Διεθνούς στην Σοβιετική παρουσία στο Αφγανιστάν και τη μπροσούρα του Ποσάδας "Ο θρίαμβος της Ανθρωπότητας και του Σοσιαλισμού στην Ολυμπιάδα της Μόσχας" στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Από την άλλη, οι εν Ελλάδι ποσαδιστές χαιρέτισαν το τελευταίο "Διαρκές Προγραμματικό Συνέδριο του Συνασπισμού". Το πλήρες κείμενο μπορεί να το αλιεύσει ο φιλομαθής νέος στο τελευταίο τεύχος της Κομμουνιστικής Ενότητας, περιοδικής έκδοσης του Ε.Κ.Κ.(Τ), Δεκέμβριος 2008-Φεβρουάριος 2009, αρ. 67, σ. 5-6. Η αφεντιά μου το αγόρασε σε προσυγκέντρωση του Κομμουνιστικού Κόμματος από διανομέα προκηρύξεων του εν Ελλάδι τμήματος της Ποσαδικής Διεθνούς.

Ως προς την ανανέωση του συμπαθούς σπαρίλα το γραφείο τύπου του trompagr σχολίασε: "ώδινεν όρος και έτεκεν μυν. Ο ελληνικός λαός περίμενε επί τρεις μήνες και είδε μια πενιχρή ανανέωση εκλογικίστικου περιεχομένου, παραβιάσασα μάλιστα την κείμενη νομοθεσία περί προεκλογικού αγώνος. Είναι εμφανές το άγχος και ο πανικός συγκεκριμένων κέντρων, που επιστρτεύουν κάθε διαθέσιμο μέσο προκειμένου να αποφύγουν το στραπάτσο." Δημοσιογραφικοί κύκλοι απέδωσαν το ύφος της ανακοίνωσης αυτής στην ένταση του προεκλογικού αγώνος.

Λαϊκό Στρώμα είπε...

Ομολογώ πως δεν εκπλήσσομαι. Ο sparilas θα μπορούσε να συμμαχήσει και με τον διάολο (ΣΕΚ) για να δει τον Δ. Δεσσύλα ξαναμανά ευρωβουλευτή. Αλλά σεβόμενος τους δικτυοσπαρτακικούς ελευθεροφανταρικούς του αγώνες σιωπώ (εκκωφαντικά) εδώ.

LoT είπε...

Δυστυχώς Τόνι δε διαμένω εις Αθήνας για να πέφτει στα χέρια μου το περιοδικό. Κατά τα άλλα μόνο εμένα μου φαίνεται ανεπανάληπτο το ότι έγραψε ο Ριζοσπάστης "Μας στηρίζουν οι Ποσαδιστές";

:-O

Eρυθρό Πρίσμα είπε...

Toni Rigatoni, τα τεκμήρια που έχεις στα χέρια σου αποτελούν χρήσιμα εργαλεία για τους απανταχού τρολλετάριους. Ανέβασέ τα, ή έστω την διεύθυνση του περιοδικού για να γίνουμε συνδρομητές

Δημήτρης είπε...

Να σημειώσω ακόμη μια παγκόσμια πρωτοτυπία: στην ΑΝΤΡΣΥΑ συμμετέχει το μόνο κόμμα, από όσα ξερω, ενταξει, το οποίο διαθέτει κομουνιστική νεολαία χωρίς να είναι, ή μαλλον να δηλώνει, κομμουνιστικό. Η νεοελληνική αυτή πρωτοτυπία, τροχειοδεικτική του εύρους και του βάθους των θεωρητικών αναζητήσεων του εν λόγω χώρου, πέρασε απαρατήρητη.

Ανώνυμος είπε...

diagrafese exww!!! katw berisa!

Ανώνυμος είπε...

Ρε κομάντα τι μερακλήδες είστε εσείς; σήμερα το πρωί ανακάλυψα το blog και δεν λέω να ξεκολλήσω!! μιλάμε για τρελό γέλιο!!