11 Νοε 2008

Νέα αποστολή



Τέρμα τα ψέματα και για το sparila. Νέα καθήκοντα και απαιτήσεις θα βάλουν σε νέες βάσεις την προσφορά του στο λαό μας, από νέες προωθημένες θέσεις. Πρόκειται για μια σχετικά παράτολμη αποστολή με το ιδιάζον χαρακτηριστικό ότι σταματά η γενική ισχύς της αντίστροφης ιεράρχησης, επανέρχεται η ιεραρχία και αρχίζει να μετρά η αντίστροφη μέτρηση (365 και μία).

Συγκινητικά μηνύματα αλληλεγγύης έφτασαν αυτές τις μέρες στο sparila. Με τηλεγράφημά τους, στελέχη του περιοδικού Ι.Β. Στάλιν εύχονται κάθε ευτυχία και ζητούν να μάθουν τη νέα διεύθυνση αλληλογραφίας για την αποστολή του εντύπου. Σε ανακοίνωσή του ο Τομέας Δημοσίων Σχέσεων της ΑΡΑΣ καταδικάζει το σεξισμό απ’ όπου κι αν προέρχεται και προσφέρει στο sparila δωρεάν 5 ζευγάρια κάλτσες. Με sms ο πρώην διευθυντής σύνταξης της Μετασοβιετικής Εποχής εύχεται «το πνεύμα του Ενβέρ Χότζα να φωτίζει το δρόμο σου». Τους ευχαριστούμε όλους θερμά. Το κεφάλι ψηλά.

6 σχόλια:

Toni Rigatoni είπε...

Εκ μέρους της Κεντρικής Επιτροπής του trompagr εκδόθηκε η κάτοθι ανακοίνωση:

"Σε μια συγκυρία ιδιαίτερα κρίσιμη για την υπόθεση της Τρόμπας, διάφοροι καλοθελητές απο τα λαγούμια που τους έχει καταδικάσει η ιστορία διέγνωσαν πίσω από την μετάταξη του συνεργάτη Laou [αλλεώς Spiti tou Laou] τάσεις εγκατάλειψης του εγχειρήματός μας. Για μια ακόμα φορά, οι ορειχάλκινοι νόμοι της ιστορίας θα τους διαψεύσουν. Ο σ. Spiti tou Laou αλλάζει μετερίζι πάλης, σταθερά προσηλωμένος στην υπόθεσή μας. Από το νέο του πόστο, είμαστε σίγουροι ότι θα δώσει αποφασιστική απάντηση συλλέγοντας με απαράμιλλο ζήλο τους καρπούς της ανθρώπινης σκέψης και δράσης, που ορίζουν το σύμπαν της Τρόμπας. Ο "Δούναβης της Τρόμπας", ο "Δνείστερος της Σπαρίλας" δεν είναι μόνος του. Τον συνοδεύουν οι σκέψεις ολάκερης της προοδευτικής ανθρωπότητας. Δηλώνουμε ότι η επόμενη ανάρτηση στο trompagr θα είναι αφιερωμένη στην προσφορά του."

Ανώνυμος είπε...

Στο σ.Laou θα αποσταλει στη γνωστη διευθυνση Θωρηκτο Ποτεμκιν, υπηρεσια σηματωρων εορταστικο δεμα εν'οψει εορτων περιεχων 2 Μπουργκινιον και 4 με σοκολατα καστανο και μαυροκερασο.Απο τον εφεδρικο ΕΛΑΝ αχτιδα κεντρου Θεσ/νικης.

spiti tou laou είπε...

Σνιφ, σνιφ, κλαψ, λυγμ.
Κουφάλες, ξέρετε να συγκινείτε!

Λαϊκό Στρώμα είπε...

Η συντονιστική σχηματοποιημένη ανοιχτή επιτροπή του "Ε.Α.ΚΙ.Τ.Α.Ι." (Εξ' Ολοκλήρου Αντιρεβιζιονιστική Κίνηση Τρομπαίων Ασυνάρτητων Ιδεολόγων) εύχεται στο Spiti tou Laou, καλή θητεία, παρά το γεγονός ότι φέρεται να ψήφισε το Μάαστριχτ.

Μπρεζνιεφικό απολίθωμα είπε...

"Είμαστε ξανά με τον λένιν!" είπε η ρόζα λούξεμπουργκ της ομάδας του σπάρτακου.
Τώρα το σπίτι του λαού μπορεί να αναφωνήσει: "είμαστε ξανά με τον λένιν" μπαίνοντας στο δίκτυο σπάρτακος που ίδρυσε η κόκκινη ρόζα. Με αυξημένη επαγρύπνηση μην του κολλήσουν και το οκδε μπροστά και ρεφορμίσει.
Αν και σκέτο οκδε δεν τον χαλάει.

Απαραίτητο ανάγνωσμα για τις δύσκολες πρώτες μέρες είναι το αστερίξ λεγεωνάριος που προσφέρεται για αρκετά ντεζαβού.

Επιστροφή σε κλασικές, ορθόδοξες αξίες.
Ξεκόλλα επιτέλους από το αριστερίζον δίδυμο αντιρίξ-συμφωνίξ

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφε ελπίζω η θητεία σου να χρησιμεύσει στο επόμενο Αυρόρα...Τα μπρατσάκια να είναι με σφυροδρέπανο