14 Οκτ 2009

«Υπάρχει σχέδιο»



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Κατ' αποκλειστικότητα ο sparilas φέρνει στο φως απόρρητη εισήγηση στελεχών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τη μετεκλογική τακτική του σχήματος:

«Νέα ορμή και προοπτική δίνει το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα στις δυνάμεις της κομμουνιστικής επαναθεμελίωσης. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ πλέον είναι 8η δύναμη στο πολιτικό σκηνικό ενώ φαίνεται να έχει περάσει οριστικά και αμετάκλητα η εποχή που οι δυνάμεις του χώρου συνωστίζονταν κάτω από τα αποτελέσματα της Ένωσης Κεντρώων. Είμαστε με το σπαθί μας τρίτοι απ' το τέλος. Δύο θέσεις μας χωρίζουν απ' τον πρωταθλητή της Β' κατηγορίας, ο οποίος ανεβαίνει ως γνωστόν κατηγορία.
Το σχέδιο λοιπόν έχει ως εξής: Βήμα πρώτο, πετάμε τους Οικολόγους Πράσινους στη Βουλή. Βήμα δεύτερο, στέλνουμε απειλητικές επιστολές στον Παπαθεμελή, του βάζουμε πατάτες στην εξάτμιση και τον πείθουμε να αποσυρθεί. Οι καιροί ου μενετοί, σύντροφοι
».

Στελέχη πάντως της εσωκομματικής αντιπολίτευσης τόνιζαν σε σχετικό πηγαδάκι ότι «ο στόχος είναι μαξιμαλιστικός», επισημαίνοντας τους αστάθμητους παράγοντες που ενδέχεται να επιδράσουν καταλυτικά, όπως να ανεβεί ασύμμετρα η επιρροή του ΕΕΚ – τροτσκιστές.

Άλλο ζήτημα που θα απασχολήσει σύμφωνα με εκτιμήσεις την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, είναι και η μη αναγνωρισιμότητα των συνιστωσών της: Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό του sparila, δεν ήταν σαφές στο εκλογικό σώμα ποια ΟΚΔΕ συμμετείχε τελικά στο σχήμα.

3 σχόλια:

A8lios είπε...

EEK: Ασύμμετρη απειλή!

Chris είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Chris είπε...

Θέλω να στηλιτεύσω την χρήση της ορθογραφιας «Οκτώβρης» κατα την αναφορά στον εν λόγω μήνα μέσα από το blog. Θέλω να πιστεύω ότι η προτίμησή της έναντι της ορθής επαναστατικής ορθογραφιας (Οχτώβρης) οφείλεται σε προβοκάτσια του γνωστού οργάνου του διεθνούς ιμπεριαλισμού Google, και δεν αποτελεί επιλογή του συντάκτη.